tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post1571251989901366680..comments2023-10-19T08:13:15.806-07:00Comments on El kiwi blau: Amanida de tardorAnnahttp://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-58875823888920640412008-11-27T11:16:00.000-08:002008-11-27T11:16:00.000-08:00Manel, aquesta vedella he d'aprendre a fer-la jaaa...Manel, aquesta vedella he d'aprendre a fer-la jaaaa! És excepcional, és d'aquells plats que només sentir-ne l'oloreta ja penses en la persona que l'ha fet i et venen un munt de records.<BR/><BR/>Gemma, et vem trobar a faltar! Les figues són boníssimes, i mira, ahir me les menjava amb el iogurt, que bones!<BR/><BR/>Gràcies parella vermella, crec que si que fem un bon tàndem...som com dues gotetes d'aigua realment ;)<BR/><BR/>Hola Maria! Tindrem recepta!<BR/><BR/>Ei Xaro! amb vinagre del bo, ja de ser la repera ;)Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-17730555035876262382008-11-25T13:21:00.000-08:002008-11-25T13:21:00.000-08:00Jo le faré un dia d'aquest i tal com tu dius hi po...Jo le faré un dia d'aquest i tal com tu dius hi posaré vinagre balsàmic, ja que m'en vaig portar de Italia i esta boníssim.<BR/><BR/>No m'agrada gaire le carn, però a aquesta vedella li faria els honors!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-43032158378954567012008-11-25T12:34:00.000-08:002008-11-25T12:34:00.000-08:00Ui, que bonet sembla... A vegades no es necessiten...Ui, que bonet sembla... A vegades no es necessiten coses complicades per quedar be. I quina vedella... esperem la recepta !!Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-28788258906190925172008-11-25T01:22:00.000-08:002008-11-25T01:22:00.000-08:00Anna, vaja equip que feu tu i la teva mare!! els d...Anna, vaja equip que feu tu i la teva mare!! els dos plats genials!!<BR/>petonsLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-9393800262552223322008-11-24T23:10:00.000-08:002008-11-24T23:10:00.000-08:00Ja veig que em vaig perdre una bona classe...Aques...Ja veig que em vaig perdre una bona classe...<BR/>Aquest formatge no l'he tasta mai, serà el moment de provar-lo :)<BR/>Les figues m'encanten a l'amanida, quan són fresques sempre n'hi poso. I quan ja no és temporada, les seques també hi queden bé ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-16430200257661338252008-11-24T15:09:00.000-08:002008-11-24T15:09:00.000-08:00ana, estic d'acord que quedaria bé amb una toc de ...ana, estic d'acord que quedaria bé amb una toc de vinagre balsàmic (encara que com diu en pep nogué el que gastem ni s'assembli a l'autèntic), però a mi també em va agradar així, amb la dolçor de la fruita seca macerada unes quantes hores en l'oli.<BR/>la vedella amb bolets mereix un comentari a part, realment necessitava un entrant lleuger.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com