tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post1255906518831714154..comments2023-10-19T08:13:15.806-07:00Comments on El kiwi blau: Focaccia d'olives negres, tomàquet i orengaAnnahttp://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-6032406145888555272008-11-12T03:53:00.000-08:002008-11-12T03:53:00.000-08:00Ho probarem. Moltes gràcies per compartir-ho amb n...Ho probarem. Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres.Anna S.https://www.blogger.com/profile/11396533381813363879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-67510258871939489192008-11-10T12:46:00.000-08:002008-11-10T12:46:00.000-08:00No es va deixar el llevat no!!Evidentment l'embrut...No es va deixar el llevat no!!<BR/>Evidentment l'embrutada va valer la pena...vem netejar a mitges!!<BR/><BR/>Ruben, que em dic Anna!!<BR/>Maria, quan tinguis blog avisa'm eh??<BR/><BR/>gràcies a tots pels comentaris!!!!!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-51494045742545538642008-11-10T11:07:00.000-08:002008-11-10T11:07:00.000-08:00Quina pinta més bona que fa aquesta focaccia, enho...Quina pinta més bona que fa aquesta focaccia, enhorabona, esteu fets uns cuiners de luxe total. Petons.canelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-64992340384411149572008-11-09T15:25:00.000-08:002008-11-09T15:25:00.000-08:00Mira, m'ha anat la mar de be que facis aquesta rec...Mira, m'ha anat la mar de be que facis aquesta recepta perquè no em va quedar massa clara i així la complemento amb el que recordo.<BR/>A veure si ens tornem a veure..<BR/>( i ja tinc blog..)Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-71399438735544503892008-11-09T12:12:00.000-08:002008-11-09T12:12:00.000-08:00jo no vaig anar a la classe, però me l'apunto perq...jo no vaig anar a la classe, però me l'apunto perquè té una pinta excel·lent. felicita el jordi.<BR/>per cert, qui va netejar l'embrutada?Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-44397069005504289992008-11-09T11:48:00.000-08:002008-11-09T11:48:00.000-08:00Anna, felicitats a tu i al Jordi per aquesta focac...Anna, felicitats a tu i al Jordi per aquesta focaccia!! Quina pinta!! Fantàstica! Me l'apunto per fer-la algun dia! ;)Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-64798468580408533492008-11-09T04:22:00.000-08:002008-11-09T04:22:00.000-08:00Felicita al Jordi, aquesta focaccia té una pinta s...Felicita al Jordi, aquesta focaccia té una pinta snesacional, es veuen perfectament els foradets de la molla, ummmmmm, que bona!. Jo no l'he fet, l'hauré de provar!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-5295580365946922582008-11-09T02:13:00.000-08:002008-11-09T02:13:00.000-08:00Gemma! M'apunto la recepta! Alguna vegada he volgu...Gemma! M'apunto la recepta! Alguna vegada he volgut fer un pa d'olives i m'ha quedat massa salat ja que les olives del súper venen amb aigua i sal...RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-66949371590057082492008-11-08T23:18:00.000-08:002008-11-08T23:18:00.000-08:00Je je je, crec que tots recordarem la focaccia de ...Je je je, crec que tots recordarem la focaccia de l'Iker durant molt de temps, i sempre amb un somriure als llavis... <BR/>T'ha quedat genial!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-74798554791965275592008-11-08T14:05:00.000-08:002008-11-08T14:05:00.000-08:00mmmm...suposos que el Jordi no es va oblidar de po...mmmm...suposos que el Jordi no es va oblidar de posar-hi el llevat, no? jeje! Jo tb l'he fet un parell de vegades i està de muerte amb oli i sal maldon tal qual!!! ;)<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-71862728441591875702008-11-08T12:23:00.000-08:002008-11-08T12:23:00.000-08:00Si el resultat és tant espectacular com aquesta fo...Si el resultat és tant espectacular com aquesta focaccia, no passa res si la cuina s'embruta, no?<BR/>Enhorabona Jordi!<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com